Jobba med oss

Vi vill bli fler, alltid, hela tiden, varje dag. Finns här en ledig tjänst hos oss, så banga inte, bara sök! Finns här inga lediga tjänster, så skicka oss ett litet mail på hello@bigsouth.se, vi kanske kan styra upp det ändå.

Vill du ha lite mer ingående info om vårt arbetssätt?
Det finns en hel sektion med bara kundcases
... enjoy.

FAQ

 • Varför ska jag anlita en strategisk designbyrå?

  För att riktigt bra design kan göra stor skillnad. Speciellt när den bottnar i ett strategiskt helhetstänk. Vi arbetar hårt för att förstå din vardag och ditt företag - för att skapa design som ger resultat.

 • Varför ska jag jobba med just er?

  Är du likt oss mån om att trivas och ha riktigt roligt med dina samarbetspartners? Bra, där har du svaret. Vårt mål är att utvecklas tillsammans för att skapa långvariga relationer med våra kunder.

 • Vilka sorters kunder jobbar ni med?

  Stora som små. Vi arbetar med allt från små projekt till omfattande identitetsarbeten. Men vi föredrar att vara med så tidigt som möjligt i processen. Det är då resultatet blir bäst.

 • Behöver ni analysera hela företaget för att ta fram en ny logotyp?

  För att ta fram en visuell identitet som får effekt behöver vi veta vilka ni är. Utan insikt i vad företaget är blir risken stor att logotypen inte får någon genomslagskraft. Varken internt eller externt.

 • Varför sitter ni i Malmö?

  Malmö är Sveriges kreativa hjärta. Här frodas nya idéer och talanger. Men det hindrar oss inte från att ha kunder från hela Sverige. Inga kunder är för långt borta i den digitala eran.

 • Vad kostar det att jobba mer er, blir inte er metod väldigt dyr?

  Det behöver den absolut inte vara. Faktum är att den kan bli billigare i slutändan. Genom att få full förståelse för ert behov blir det rätt från början. Och ni slipper tråkiga utgifter senare.

 • Okej jag är såld. Hur börjar vi att jobba tillsammans?

  Vad kul! Börja med att höra av dig till oss så bokar vi in ett möte. Vi ser över dina behov och undersöker alla möjligheter, sen tar vi det därifrån.