Strategisk designbyrå med digitalt fokus.

Vårt sätt att tänka skapar framgångsrik kommunikation som attraherar kunder, besökare, medarbetare och adderar värde.

En story som attraherar

Människor hör dig. Ge dem en anledning att bry sig, att lyssna och applådera. Vi arbetar enligt kedjan: Lär känna, förpacka, fyll med innehåll och berätta storyn. Du ska inte börja prata innan du vet vad du vill säga och hur du vill se ut när du säger det. Men framför allt behöver du lära känna dig själv och förstå vad det är som du bidrar med. Vad är ditt Varför? Om det låter halvt svårt och halvt flummigt så är du på rätt spår.

Vår metod har inte ett givet resultatet eller väg. Vi börjar från noll och engagerar oss för att lära känna dig och det företag som du är en del av. Vi vill veta allt som är bra, allt som är dåligt och allt som skvalpar i mitten. Den ärliga råa versionen som vi kan bygga upp till en helhet. Ditt varumärke ska vara en upplevelse som matchar din publiks förväntningar. Du behöver aldrig vara allt för alla, men du måste vara något viktigt för någon. Vårt arbete med Prisjakt och Scandinavian Cosmetics visar på två helt olika resultatet ur samma metod.

Vilken roll spelar design på ditt företag?

För många människor handlar design om färg och form. För oss handlar det om att ifrågasätta, tänka och genomföra. Att forma med syfte. Och att inte lämna någon del orörd. Bra design känns självklar, som att någon läst dina tankar och skapat precis vad du ville ha utan att du riktigt visste om det. Vi har märkt att detta allt för ofta inte prioriteras av företag och varumärken.

Design är verktyget som får allt att hänga ihop. Från logo och grafisk profil, till kontorets utformning, HR-portalen och hela vägen ner i mailsignaturen. Klyschor som att en kedja inte är starkare än dess svagaste länk och slitna fraser som att djävulen sitter i detaljerna är sanna och viktiga. Så vi ställer frågan igen: Vilken roll spelar design på ditt företag? Får design ta plats, styra, guida och forma en helhet som gör er starka och effektiva först internt och sedan externt? Om inte, varför? Och när kan vi träffas och prata om det?

Att jobba med Big South.

Framför allt ska det vara roligt. För oss och för dig. Vi ställer frågor och vi ställer krav. Du måste vara beredd att satsa på att skapa något. Vi är fast övertygade om att design är ett verktyg för att skapa förändring, attraktion och resultat. Därför vill vi jobba med dig som vågar jobba med företagets personlighet och har framtidsvisioner. Det måste helt enkelt finnas möjlighet för oss att göra nytta.

För om det gör det så kommer vi med hjärta, hjärna, blod, svett och tårar hjälpa dig att förmedla rätt story – rätt budskap med rätt känsla.