Kultur

Företagskultur på Big South

Det ska vara roligt att jobba med oss - både som kund och som medarbetare. Detta präglar vår företagskultur och det är därför vi gör en massa kul saker tillsammans. Som att år efter år åka tillbaka till Tokyo.

Ett gött gäng som gör kul saker ihop

Hos oss är det viktigt att vi mår bra och har roligt, både tillsammans och med våra kunder. Därför ser vi till att ofta göra roliga saker, som tillsammans gör oss bättre och till ett sammansvetsat gäng. Det kan vara allt från en fredagsöl, spontantripp till Köpenhamn eller en långresa till Tokyo.

Vi har även en vision om att bra design och kreativitet inte föds från strikta arbetstider eller kontorstvång. Hos oss har vi anammat förhållningssättet frihet under ansvar, något som funkat fantastiskt bra. Denna mentalitet har över tid lockat hit en samling världsvana och kreativa personer, vilket också präglar allt vi gör.

Tokyo subway
Big South Carl har det gött i Tokyo
Big South visitkort uppklistrat på en Izakaya

Kultur. Som i kul-tur. Gärna till Tokyo.

Vi älskar Japan och Tokyo framförallt. Landet har kommit till att bli en viktig del av Big South och därför åker vi alla till Tokyo en gång om året för att insupa kulturen. Där hämtar vi inspirationen att utveckla fler spännande och nytänkande sätt att nå ut, samtidigt som vi kommer varandra närmare.

Sen är det riktigt gott med sushi också.

Vill du veta mer om oss?

Det finns en mängd inlägg om allt kul som vi gör på Big South

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.