South

Everything is better in the Big South

Vi finns mitt i Sveriges kreativa framtid, södern, och vi lovar att alltid ha kul på jobbet, framför allt ihop med våra kunder.

En blodigt allvarlig klackspark

Big South är en fullservicebyrå* med talang för att lära känna och skapa schyssta relationer med sina kunder, förstå vad de behöver för att nå sina mål och sedan producera mängder av bra material tillsammans med dem. För att vara digitalt fokuserade gör vi förvånansvärt mycket tryckta produktioner. Och som företag gillar vi karaoke, äta, resa till Tokyo, låtsas fortfarande kunna åka skateboard, skämta ironiskt, bygga saker på riktigt och långa månskenspromenader.

* Fullservicebyrå är en byrå som inte är nischad inom ett visst område. Detta uttryck används vanligen för reklambyråer med ett brett utbud av tjänster

Lyckliga själar efter middag i Tokyo
愛日本

Företagskultur på Big South

Allt vi gör för att bli ett riktigt gött gäng och varför vi älskar Tokyo så mycket att vi måste åka tillbaka år efter år.

Big South Martin står och omfamnar Tokyos skyline
Jobba hos Big South

Jobba med varumärken, kommunikation & webb

Tjena! Så du är lite sugen på att jobba på Big South. Här hittar du vilka personer vi söker just nu. Finns här inga tjänster, tveka inte på att söka ändå.

Anno 2012

För dig som är lite extra nyfiken och historienördig så har Big South funnits sedan hösten 2012. Det var då som Martin, Christian och Pontus gjorde verklighet av några månaders diskussioner om vilken nytta det skulle vara med att para ihop den bångstyriga designbyrån Distorted Kids (Christian & Pontus) med en mångsysslande marknadskommunikatör från Findus B2B-avdelning. Kontentan blev och är än idag att vi tillsammans kunde erbjuda strategi och kreativitet i en mix som gör det kul och enkelt att vara kund hos en reklambyrå utan att för den delen göra avkall på kvalitet och verkshöjd. Vi är brydda om att leverera det som är rätt och vill att våra kunder ska känna ett tydligt värde för sina pengar. Vi vet till större delen och hoppas i övriga fall att vi lyckas med det (Om du som läser är en nuvarande eller tidigare kund som inte tycker att vi lyckats med det så hör gärna av dig).

Vi har hunnit med otroligt mycket kul uppdrag. Under Stories och Case kan du titta på en del av dem. Och vi har sakta men säkert blivit fler och fler. Kika under Kontakt för att se alla sköna människor som är del i att ta Big South vidare in i en ljus framtid full av möjligheter. Vi är inte aktivt nischade, vare sig när det gäller branscher eller tjänster. Visserligen har vi en tendes att jobba mycket med mat med det är nog ett resultat av att det är ett stort intresse för många av oss. Och starka varumärken litar på magkänslan och följer sin personlighet så vi lever helt enkelt som vi lär.

Den här historien skulle kunna vara mycket längre och detaljrikare ... och om du sitter och önskar just det så ring oss istället. Ingen har ännu bett oss kom och berätta vår "livshistoria" och det skulle vara sjukt kul och oväntat om du var den första.

VILL DU VETA MER OM OSS?

Det finns en mängd inlägg om allt kul som vi gör på Big South

Filosofi
Design är som god medicin

Ett sätt att tänka för att skapa framgångsrik kommunikation som attraherar kunder besökare, medarbetare och adderar värde.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.