Häng med på magiska matupplevelser i Tokyo

Århundradets bästa idé. Eller kanske galnaste. Bestäm du, men missa inte chansen att åka på ett storslaget matäventyr i Tokyo!

 
Carl Tedeland
Postad av: Carl Tedeland. “Digital strateg & projektledare som lämnade Göteborg till fördel för Big South. Håller inte igen när 'Shape Of You' spelas på karaokestället. ” Kategorier: Kultur, Travel, Big South, Japan, Food.

Publicerad: 23 Oct 2018

Mindre än en minuts läsning.

Tokyo Food Safari

Det är ingen hemlighet att vi är rätt mycket mer än en klassisk reklambyrå. Vi gör gärna saker hands on, på riktigt och ser till att koncept når hela vägen fram. Oavsett om det krävs att vi bygger upp en aktivitetsyta för hand på en festival, eller står och lagar mat i en restaurang så ser vi till att det blir gjort.

Kanske är det därför vi fick den något galna, men ack så fantastiska idén att göra det möjligt för andra att uppleva mathuvudstaden Tokyo precis som vi känner den. Genom en paketering á la Big South där vi ordnar ALLT och tar med er bakom de bortglömda gränderna till de platser som Tokyo-borna själva håller hemligt för turister.

Vi snackar matupplevelser deluxe - vi snackar Tokyo Food Safari!

Inspirationsresa i matens tecken

Vi tar med dig till våra absoluta favoritrestauranger, som ett snofsigt Shabu Shabu-ställe där du tillagar din egen mat i kokhet buljong, Shibuyas bästa ramenställe där du väljer maträtt i en automat och äter den i eget bås, restaurangrunda i en Yokocho (trång gränd fylld av restauranger) eller magisk rullbandssushi (kaiten-zushi) under sena kvällen till tidig morgon. Allt detta hinner du med att göra under en dag, utan större problem och bli rejält mätt och belåten på kuppen.

Och inte nog med det - för om japanska känns något främmande eller om du undrar om rätten du beställt är marinerad kobebiff eller diverse inälvor från en kyckling - oroa dig icke, vi förser er även med en tolk, native till Tokyo. Helt enkelt din guide för att få ut det absolut bästa av Tokyo!

Så missa inte chansen att hänga med på en inspirationsresa utöver det vanliga, fylld av trendspaningar och matupplevelser som får dig att längta efter mer.

Här kan du läsa mer om Tokyo Food Safari och boka en oförglömlig matupplevelse redan idag.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.