En samling bilder från vår resa i Tokyo

Det är svårt att inte drömma sig tillbaka till ett stökigt Tokyo samtidigt som det är lätt att glömma bort alla bilder vi tog. Därför har vi nu sammanställt våra guldkorn från i år. Och för ovanlighetens skull finns det en massa bilder i färg.

 
Gata i Shibuya i svartvitt
Carl Tedeland
Postad av: Carl Tedeland. “Digital strateg & projektledare som lämnade Göteborg till fördel för Big South. Håller inte igen när 'Shape Of You' spelas på karaokestället. ” Kategorier: Foto, Travel, Big South, Japan.

Publicerad: 05 Jul 2018

Mindre än en minuts läsning.

Japanska guldkorn i färg

Så här i semestertider kan det vara svårt att tänka på något annat än sol, bad och kanske en kall öl. För att du som läser detta inte ska tappa verklighetsförankringen, men kanske främst för att vi inte ska låta bilderna från Tokyo damma i någon molntjänst har vi sammanställt ett galleri. Fullsmockat med färgglada bilder där vi bjuder på oss själva.

Upptäck mer av allt kul vi gör i Tokyo som bland annat köttbuffé på billigaste yakiniku-stället, sena karaokekvällar på Mickey Mouse-karaoke, stillsamma tempelbesök tillsammans med hälften av Tokyos befolkning eller skrovmål på någon av stadens miljontals izakayor.

Skulle det vara så att bilder inte är din grej så har vi även skrivit ett fylligt inlägg om våra erfarenheter och upplevelser från Tokyo.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.