Oskar Havsvik - Webbutvecklare

Kodälskare som på fritiden mer än gärna för oväsen på Hässleholms trottoarer när han rullar runt på skateboarden.

 
Oskar Havsvik - Webbutvecklare på Big South åker skateboard
Oskar Havsvik
Postad av: Oskar Havsvik. “Web developer och känd som skateproffs i Hässleholm. Hos oss i Malmö är Oskar mer känd som vår egen kodninja och/eller web-wizard. ” Kategorier: Kultur, Big South.

Publicerad: 05 Apr 2018

Mindre än en minuts läsning.

Glad kodare från Hässleholm

Det var först när jag började studera på högskolan uppe i Norrköping som jag fann mitt kall som programmerare inom webb och datorgrafik. Där studerade jag till att bli civilingenjör i medieteknik, vilket i princip innebär att jag gjorde allt från att simulera vattenfysik till att skriva databasfrågor.

Största delen av min erfarenhet inom webb kommer från tiden på mitt tidigare jobb som webbutvecklare på en prisjämförelsesite. Där hjälpte jag till att förbättra användarupplevelsen för alla dess besökare och var även med och byggde om siten från grunden i React. Jag var sen lyckligt lottad att ha en god vän här på Big South, och det var på den vägen jag kom att bli en av utvecklarna i det digitala gänget.

Spel och kaffe

När jag inte sitter och kodar som en tok brukar jag ofta spendera min tid med att spela en drös med tv-spel och brädspel. Om vädret tillåter händer det ibland att jag ger mig ut på rullbrädan. Antalet trappsteg som en klarar har dock minskat i ungefär samma takt som ens förstånd ökat, njuter alltså mer av att glida rundor nuförtiden.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.