Nu har julen äntligen kommit!

Men på Big South har vi firat den sedan länge och här är anledningen.

 
Big South Santa
Calle Brefält
Postad av: Calle Brefält. “Copywriter och tvättäkta möllanhipster som lever på pulled pork, craft beer och fyndiga meningsbyggnader. ” Kategorier: Kultur, Big South.

Publicerad: 21 Dec 2018

Mindre än en minuts läsning.

Det klagas mycket över att julen börjar för tidigt och visst kan det vara rimligt att vara lite skeptisk när tomtarna och julmusten ersätter pumpalyktorna innan halloween ens är slut. Det har gått så långt att man till och med har börjat tala om ”julkvartalet” istället för julveckan, vilket ivriga fans av pepparkakor, pynt och paket hurrar samstämmigt över. Men oavsett om man räknar att julen börjar tidigt på hösten eller närmare dopparedagen, så har vi inom marknadsföringsvärlden fått komma in i full julstämning redan efter midsommar.

Att vi har ynnesten att njuta av julen i över ett halvår beror ju självklart på att våra kunder vill ligga steget före och ha sitt julmaterial redo i god tid innan december (eller när tjuvstarten börjar). Bland annat har vi fått göra en hel del roliga juliga uppdrag tillsammans med Findus i år som inneburit matfoto på grön julmat, stop-motionfilm till YouTube och sociala medier, butiksmaterial och en utökad folder som kallades ”Love Your Greens at Christmas” med vegetariskt julbord som tema, fylld med juliga recept och tips.

Dessutom har vi designat julkorten, inbjudningar och julhälsningar från Tryckservice, Boqueria Torg och Scandinavian Cosmetics.

Efter ett år som gått alldeles för fort har vi hunnit allt från att utöka vår styrka med två nya lurviga varelser på kontoret (varav en är en hund), inspirera oss i Tokyo, bygga och inviga ett studiokök samt skapa massvis av kul projekt tillsammans med våra kunder. Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya projektutmaningar och såklart en lång härlig jul som varar halva arbetsåret.

God jul och gott nytt år, önskar Big South.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.