Carl Brefält, Copywriter

Big Souths laktosintolerante copywriter från Österlen berättar mer om sig själv. Läs bland annat om hans krokiga väg till oss i Malmö och hur han på fritiden gärna leker “Går det att fritera?”.

 
Carl Brefält, copywriter med katt på huvudet
Calle Brefält
Postad av: Calle Brefält. “Copywriter och tvättäkta möllanhipster som lever på pulled pork, craft beer och fyndiga meningsbyggnader. ” Kategorier: Kultur, Big South.

Publicerad: 20 Apr 2018

Mindre än en minuts läsning.

En copywriters livsresa

Hur kom det sig att en laktosintolerant påg från de böljande backarna på Österlen hamnade på Big South? Ja, vägen dit var inte direkt rak, utan snarare krokig som en husvagnsantenn på Böda camping. Efter några år i blåställ på en plastfabrik blev jag friställd och sökte lyckan i både Kalmar och Stockholm. Men städerna behandlade mig som den omogna fallfrukt jag var, så jag masade mig ner till Skånes huvudstad, Malmö, och arbetade med banksupport.

Från supportagent till misslyckad författare

Efter nästan 8 år som supportagent sökte jag mitt kall som skrivare och började på Författarskolan vid Lunds universitet. Där spenderade jag tre år och avslutade en roman (som ännu inte publicerats till de humortörstande massorna, men som förhoppningsvis närmar sig hyllkanterna inom kort). Därefter har jag vidareutvecklats som copywriter, både som inhouse-copy på webbutik och content creator på digital marknadsföringsbyrå, innan jag fick turen att plockas upp i Big Souths varma barm i april 2018.

Tjock och glad

På min fritid leker jag matleken ”Går det att fritera?” med fritösen. Svaret har obevekligen hittills varit: JA. Tack vare min passion för fet mat och bourbon är min aktuella fysiska ålder ca 60 år (yeay, bara fem år till pensionen). Även om det kanske inte syns utåt, så är jag åtminstone tjock på insidan. Och som alla vet är det insidan som räknas.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.