Big South på Internet i fokus

Vi passade på att fortbilda oss på konferensen Internet i fokus och kom hem en hel del ny och nyttig kunskap inom digital marknadsföring och uppbyggnad av varumärke.

 
Big South på Internet i fokus 2018
Calle Brefält
Postad av: Calle Brefält. “Copywriter och tvättäkta möllanhipster som lever på pulled pork, craft beer och fyndiga meningsbyggnader. ” Kategorier: Kommunikation, Digitalt, Big South, Insikter.

Publicerad: 11 Apr 2018

Mindre än en minuts läsning.

Nya insikter inom digital marknadsföring

Big South besökte återigen Internet i fokus i Malmö, för att lägga örat till marken i marknadföringsdjungeln. Dagens program innehöll intressanta insikter om ämnen som: influencers avgörande roll i marknadsföring på sociala medier, vad Facebooks nya ändringar i algoritmen innebär för företagen, samt erfarenheter av mötesplatser och B2B-verksamhet från Silicon Valley. Dessutom fick vi djupdykning i lärdomar om hur komplexa tekniska lösningar kan jobba mot nyttan, istället för att se kundresan från sök till köp.

Filmskapande till sociala medier

En av dagens absoluta höjdpunkter var att lyssna på den briljanta jounalisten och publicisten Jonna Ekman, som gav sina lärdomar av att producera kortfilmer anpassade för sociala medier, som Facebook och Youtube. Vi fick bland annat svaret på frågan om videoformatet 16:9 är onödigt för filmer anpassade för Facebook och smartphones. Svaret var kort och gott: ”Det beror på.”

Stärkta av nya kunskaper om hur vi kan göra digital marknadsföring ännu vassare sätter vi oss på vårt kontor på Jörgen Kocksgatan och ser fram emot att göra ett ännu bättre jobb för våra kunder.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.