Introducing:
Big South,
Dallas Style

Det är klart att du undrar vilka vi är som jobbar på Big South och vad vi tycker är roligt. Det och mycket mer får du svar på i vår nya vinjett som dryper av Dallas-nostalgi.

 
Big South Dallas film fast i Tokyo
Carl Tedeland
Postad av: Carl Tedeland. “Digital strateg & projektledare som lämnade Göteborg till fördel för Big South. Håller inte igen när 'Shape Of You' spelas på karaokestället. ” Kategorier: Film, Kultur, Travel, Big South, Japan.

Publicerad: 19 Sep 2018

Mindre än en minuts läsning.

Lär känna oss på Big South

Vi lovar att alltid ha roligt på jobbet. Både med varandra och med våra kunder. Det tror vi är nyckeln till lyckade kreativa samarbeten. Vad som gör just oss till en go samling människor har vi summerat på vår sida om företagskultur. Men att bara skriva om den blir lite platt och inte så trovärdigt. Vi visar hellre upp ett smakprov på den i form av en film!

Eftersom vi är en fullservicebyrå med många talanger inom bland annat grafisk design, webbutveckling, copywriting, film och foto har vi producerat en rykande färsk introfilm till Big South i sann Dallas-anda. Den är visserligen inte inspelad i den oljestinna cowboy-staden i Texas, utan i städernas stad Tokyo. Men det ser vi egentligen bara som ett plus.

Den sammanfattar inte bara våra medarbetares kärlek till mat, dryck och skratt. Utan även andra udda nöjen som baklucke-åkning, karaoke som låter både högt och illa, samt hävning av ansvarsfulla mängder öl under långa Tokyonätter.

Mycket nöje! Vi hade i alla fall roligt när vi spelade in den.

 

Får du inte nog av oss?

Läs då mer om några av oss som jobbar här. Tina, Calle och Oskar har alla skrivit en kortare text om sig själva där de berättar sina syndigaste laster och mörka historier.

Filosofi
Design är som god medicin

Bra design är framgångsrik kommunikation som attraherar besökare, kunder och medarbetare.

Hello yes this is dog

Är detta inte hunden du sökte?
Kolla vår kontaktsida.

Artboard 1

Var god vänd tillbaks din mobil i porträttläge.

Enda gången du ska ha din mobil i landskapsläge är när du tar bilder.